A whiskys pohár a férfiak kedvence

A whiskys pohár a férfiak kedvence
Whiskys pohár

Az urak a legritkább esetben isznak nőies italokat, hiszen a társadalmi elvárás szerint nekik az erős nedűket kell előnyben részesíteniük. Ez azt jelenti, hogy náluk kizárólag a whisky, a pálinka, a sör vagy a bor fogyasztása jöhet szóba.

A whiskys pohár kiváló ajándéknak bizonyul az esetükben, mert így lesz miből meginniuk az italt. A White Crystal weboldalán nyugodtan válogathatnak azok a hölgyek, akik meg szeretnék valamivel lepni a partnerüket.

A whiskys pohár darabonként is megvásárolható, de meg lehet belőle venni egy egész készletet is. A nők eldönthetik, hogy sima vagy csavart formában veszik meg. Az utóbbi típus egészen különlegesen néz ki. Mivel nehezen csúszik ki a kézből, ezért a balesetek valószínűsége nem túl nagy. A rajta lévő minták is lélegzetelállítóan szépek.

A whisky pohár előbb-utóbb minden férfi kedvence lesz, mivel igen praktikusan használható. Olyan változata is kapható, aminek a teteje egy kissé kifelé hajlik. A tisztítása nagyon egyszerű feladatnak bizonyul. Az internetről való megrendelése pedig csak pár kattintást igényel.