Minőség a Pfiffer bútorszalon jóvoltából

Minőség a Pfiffer bútorszalon jóvoltából
Fa ágykeretek

Már évszázadok óta a fa az egyik legkeresettebb alapanyag, amiből bútordarabokat állítanak elő. Még ma is a fa ágykeretek az első helyen állnak, ami a fekvőalkalmatosság elkészítését illeti. A matrac lehet akármennyire puha és kellemes, ha maga a keret nem stabil és nem ad elég támasztékot. Ezt nagyon jól tudják a Pfiffernél, ami több évtizede foglalkozik tömörfából kivitelezett bútorok gyártásával. Ők a saját módszereik és a vásárlók által visszaigazolt minőségben állítanak elő minőségi fa ágykereteket, kisebb és nagyobb modelleknek egyaránt. A heverőket ugyanolyan precizitással és odafigyeléssel készítik el, mint az XXL méretű franciaágyakat.

A vásárló igényei a legelsők, így olyan változatos ajánlatokkal állnak elő, amiből mindenki megtalálhatja azt, ami számára a leginkább megfelelő. Igaz, hogy némelyik bútordarab többe kerül, mint a préselt falemezből gyártottak, de ennek megvan az oka. A fa ágykeretek és a bútorok előállításához felhasznált anyag kiváló minőségű, sokszor évekig szárad a saját fatelepükön és ezt követően csakis a legjobb szálakat használják fel ahhoz, hogy a kívánt bútordarabot, a kiválasztott faanyagból és színnel legyártsák a vásárlóknak.

Ha személyesen is szeretné megtekinteni a legkeresettebb munkákat, akkor ezt a Pfiffer bútorszalon lehetővé teszi Budapesten. Itt meggyőződhet a saját szemével arról, hogy valóban ők a kiválóság megtestesítői a magyar bútorgyártásnak. Egy szekrényajtót kinyitva és egy fiókot kihúzva láthatja, hogy a mai trendeknek és technológiának leginkább megfelelő vasalatokkal látják el azokat azért, hogy a tartósságukat és a használhatóságukat növeljék.

Az ágyak nemcsak szimplán ágykeretek, hanem némelyikben beépített ágyneműtartó is van, amit fél kézzel fel tudnak emelni, még akkor is, ha egy nagyobb méretről van szó. Ez a beépített gázteleszkópos karoknak köszönhetően lehetséges. A kényelem és a luxus a Pfiffer bútorszalon ajtaján belül kézzel tapintható. Menjen el Ön is oda és győződjön meg arról, hogy ezek a bútordarabok megérik a pénzüket! A Pfiffer bútorszalon az aktuális árengedményekről is tájékoztat.