Mennyi idő egy gumicsere? Attól függ mennyire profi eszközökkel csinálják.

Mennyi idő egy gumicsere? Attól függ mennyire profi eszközökkel csinálják.
Gyors gumicsere

Rohanó világban élünk – mondogatjuk sokszor – amiben az időből van mindenkinek a legkevesebb. Ezért igyekszünk mindent gyorsan elintézni, hogy minél több mindent tudjunk elvégezni egyetlen nap leforgása alatt. Az állandó rohanásunkban gyakran igénybe vesszük az autót, de időnként azzal is meg kell állni, hiszen javítani és tankolni kell, illetve amikor elérkezik az ideje, akkor gumit kell cserélni rajta. Mielőtt kiválasztanánk a szervizt, feltesszük a kérdést, hogy vajon mennyi időbe telik, amíg lecserélnek egy gumit? Nem mindegy, hogy mennyit és hol kell várakozni.

Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy olyan szervizt választott, ahol az újonnan vásárolt felniket tönkretették a hozzá nem értő „szerelők”. Mindezek mellett hosszú időn keresztül kínlódtak, amíg sikerült valahogy lecserélni a defekttűrő abroncsokat. Annak érdekében, hogy az ilyen kellemetlen helyzeteket elkerüljük, körültekintően kell kiválasztani a szervizt, ahol a megfelelő gépek mellett, az ügyfél számára is gondoskodnak váróteremről, így nem kell esőben vagy tűző napsütésben várakozni, amíg elvégzik a feladatot. A Gumidirekt az ország egyik legjobban felszerelt gumiszervize, ahol az ügyfél elégedettsége a legfőbb cél, aminek érdekében mindent megtesznek. Itt nem kell órákat várakozni, amíg az ember sorra kerül, mivel időpont egyeztetés alapján fogadják az ügyfeleket. Azaz pontosan kell megérkezni az előre leszögezett időpontban és ugyanolyan pontosan távozik is mindenki. A legmodernebb gépeknek és a tapasztalattal rendelkező szakembereknek köszönhetően, a munkafolyamat nem tart a megbeszéltnél hosszabb ideig.

A Gumidirektnél a szerelési csomag tartalmazza a kerék le- és felszerelését, a gumi cseréjét az abroncson, a centrírozást felütött vagy ragasztott súllyal, a szelep cseréjét normál vagy rövid gumiszeleppel, szenzoros gumiabroncs állapotfelmérést, valamint 4 darab gumiabroncs vásárlása esetén, ingyenes defektjavítást, természetesen guminként egyszer. Látható, hogy a megfelelő szerviz kiválasztására megéri időt fordítani, mivel az életünket könnyítjük meg ezzel.