ERP rendszerek, a gyors adatkezelők

ERP rendszerek, a gyors adatkezelők
ERP rendszerek

Minden egyes önerőből kialakított vállalkozásnál érvényes az a jól ismert közmondás, miszerint az idő pénz, de még inkább érvényt nyer a kis- és középvállalkozások esetében.

Erre az igazságra alapozva lettek kifejlesztve a Flexium ERP rendszerek, amelyek kimagasló gyorsaságukkal értékes másodperceket, vagy adott munkavégzés esetén, akár perceket spórolhat meg a felhasználónak. Ez a rendkívüli gyorsaság a megújult architektúrának köszönhető, ami lehetővé teszi a 200.000 cikk-törzs, 50.000 partner-törzs illetve 100.000 számla felvételét a rendszerbe.

A sebes adatbevitel és a hatékony kimutatások készítése sem okoz problémát a Flexium által kifejlesztett ERP rendszereknek.

Ne töltse a drága időt a korszerűtlen programokkal, hisz az általunk felajánlott ERP rendszerek a kis- és középvállalkozásokért vannak, és a gyors billentyű parancsadások lehetősége, a földrajzi függetlenség, hogy bármilyen modern operációs rendszerről elérhetőek a felhasználóknak szükséges adatok, akkor is, ha nem a saját gépén található.