Legyen praktikus a kulcstartó!

Legyen praktikus a kulcstartó!
Céges kulcstartó

Mindenki zsebében ott lapul valamilyen kulcs vagy egy egész kulcscsomó. Az Ön meglevő vagy leendő ügyfele sem kivétel ez alól. Marketingtevékenység szempontjából, egy céges kulcstartó átnyújtásával tudjuk kihasználni ezt a lehetőséget. Hacsak nem a cégvezetőről van szó, a megajándékozott sokkal szívesebben veszi, ha ez az eszköz hordoz valami praktikus dolgot is magában.

Erre tökéletes megoldás a bevásárló kocsikhoz való érme kulcstartóként alkalmazva és az Ön cégének logójával ellátva. A kulcstartó jól használhatósága mellett, minimális költséggel, nagymennyiségben beszerezhető. Mérete miatt könnyedén eljuttatható a célcsoporthoz, akár egy komplett reklámajándék csomagban, akár önmagában.

A kulcstartó nemcsak praktikus reklámajándék, de széles teret enged a megrendelő kreativitásának a kibontakoztatására. Hiszen a klasszikus logó vagy monogram helyett, akár szezonális kulcstartó is készíthető, valamelyik évszak vagy ünnepkör apropóján. A kulcstartó tökéletes választás lehet minden marketingstratégia esetében. Versenytársai már felismerték ezt?