Íme pár jó tanács mielőtt búvóhelyezni mész

Íme pár jó tanács mielőtt búvóhelyezni mész
Búvóhely Budapest

Egyre többen szeretnék kipróbálni a szerelmi búvóhelyeket, ahol alkalom nyílik néhány izgalmas pásztoróra eltöltésére. Ez a szolgáltatás viszonylag újnak számít, ezért érdemes tisztázni, hogy mire kell ügyelniük a pároknak. Először is, nem illik hangoskodni a lépcsőházban és a lakásban sem. Lehetőleg ügyelni kell a diszkrécióra. A búvóhelyek etikettje szerint, az úrnak illik előbb megérkeznie. Jó, ha még a hölgy jövetele előtt elkéri a kulcsot és rendezi az anyagiakat, így el lehet kerülni, hogy a nő zavarba kerüljön.

Előnyös az is, ha a lakásban a férfi nyit ajtót a hölgynek. A lakásba nem szabad más vendégeket hívni. Kerülni kell az intenzív illatú parfümök, masszázsolajok és testápolók használatát. A búvóhelyek etikettje alapján, tilos mécseseket gyújtani, mert ebből komoly baleset lehet. A párnak nem kell magával vinnie törölközőt vagy ágyneműt, mert minden szükséges dolgot megtalálnak a lakásban. Az üzemeltetők ügyelnek a tisztaságra, tehát ebből a szempontból sem kell aggódniuk a vendégeknek.

A búvóhelyek maximális diszkréció mellett vehetőek igénybe. A lakások pontos helye sehol nincs feltüntetve, tehát az ügyfelek csak e-mail-en keresztül értesülhetnek a címről. A búvóhelyek etikettje segítségével azt is megtudhatják az érdeklődők, hogy lehetőség nyílik a saját, igényes lakások regisztrálására. Ez azt jelenti, hogy bárki üzemeltethet búvóhelyet. A szolgáltatás igénybe vételére nemcsak Budapesten van lehetőség, hanem vidéken is. Országszerte egyre több búvóhely létesül, ezért a párok végre kettesben tölthetnek néhány órát anélkül, hogy a szülők, a gyerekek vagy a szomszédok megzavarnák őket.

A búvóhelyek etikettje alapján megadott információk szerint, a lakás akkor is nyugodtan kibérelhető, ha valaki a szeretőjével vagy az alkalmi partnerével szeretne egy kicsit hancúrozni. Az üzemeltetők senkit nem ítélnek el, aki ezt a szolgáltatást választja, ezért nem kell rosszalló tekintetekre számítani a kulcs átvételekor. Életében legalább egyszer mindenki próbálja ki a búvóhelyezés izgalmát, mert nem fogja megbánni, csak olvassa el előbb a búvóhelyek etikettje részt is!