Álló ventilátor a meleg napokra

Álló ventilátor a meleg napokra
Álló ventilátor

A készülék családi és ipari alkalmazásokra egyaránt tökéletes, mivel használható irodákba, üzemekbe és kisebb-nagyobb ingatlanokba. Az álló ventilátor rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik.

Energiatakarékos, a motort illetően pedig golyós csapágyas, így maximális levegőáramlást biztosít. Háromféle sebességi fokozata van és a dőlésszögét is egyszerűen be lehet állítani. Precíziós lapátok találhatóak rajta, ezáltal teljesen zajmentes, akár pihenés közben is tökéletesen alkalmazható.

Túlmelegedés elleni védelemmel is el van látva, vagyis teljesen biztonságosnak mondható. Méretét tekintve többféle lehet, így saját igényeinek megfelelően választhatja ki az ideális modellt. Magasságát tekintve is állítható. A nagy melegben bárhová helyezhető az álló ventilátor, így mindig ott hűsít, ahol szükség van rá.

Az álló ventilátor nagyon egyszerűen beszerezhető. Minden műszaki vagy elektronikai boltban jelen van. Sőt, még a webáruházak kínálatából is válogathat kedve szerint, hiszen mindegyik termékről pontos információt kaphat, a fényképes bemutatás mellett.