A Corona Extra ára a földön jár

A Corona Extra ára a földön jár
Corona Extra ár

Míg az európai sörökhöz kissé drágábban lehet hozzájutni, mint a hazaiakhoz, addig a tengeren túlról importáltak még többe kerülnek, hiszen jóval távolabbról szállítják ide. Azonban az olyan világmárkák, mint a Corona Extra ár szempontjából is kellemes meglepetést tartogat, hiszen mindössze 450 Forintot kérnek érte.

Hogyan lehetséges, hogy csak ennyibe kerül, amikor Mexikóból szállítják el egészen Magyarországig? A Corona Extra ár tekintetében azért maradhat a földön, mert egy világmárkáról van szó. Szinte a világ összes országában megtalálható.

Spanyolországban is, bár ott egy kis névmódosítást hajtottak végre, mivel ennek a névnek a jogát ott már valaki birtokolta. A világon a negyedik helyet foglalja el a sörfogyasztási ranglistán. Köszönhető ez annak, hogy az Egyesült Államokban ebből a sörből importálják a legnagyobb mennyiséget. Mivel ekkora az igény rá, ezért nagytételbe állítják elő és ezért a gyártó megengedheti, hogy baráti áron adja el termékét. Ebben rejlik a Corona Extra ár alacsony volta.