A halmérleg hosszú időre szól

A halmérleg hosszú időre szól
Sok használatot kibír a halmérleg
Sok használatot kibír a halmérleg

A horgászat tetőpontja, amikor sikerül egy szép méretes halat kifogni. Ilyenkor aztán előkerül a halmérleg, hogy a pontos súlyt is le tudjuk jegyezni. A kereskedelemben többféle terméket kaphatunk, amelyek között szerepel az Easylift Weigh Bar típus is.

Ez egy igazán divatos és kis helyen is elférő mérleg, ami akár egy életre is szólhat, amennyiben megfelelően és óvatosan bánunk vele. Fontos tudni, hogy használt közben gyorsan és pontosan mutatja a súlyt, amit hamar le lehet olvasni. Nem egyszerű az olykor harminc vagy éppen negyven kilós halat megemelni, ezért ilyen esetekben érdemes lehet legalább két személynek nekifogni a mérlegelésnek, hogy amíg az egyik emeli, a másik le tudja olvasni a számot.

Ez a halmérleg igazán erős és strapabíró szerkezet, ami ergonomikus kialakítása mellett, olyan duplon markolattal rendelkezik, ami minden esetben kényelmes fogást tud nyújtani. Tartozékba jár hozzá egy olyan mérleghorog, amelyik teljes mértékben korrózióálló, így hosszú ideig használható minden probléma nélkül.