Zuhanyszűrő a bársonyos bőr megóvásáért

Zuhanyszűrő a bársonyos bőr megóvásáért
A zuhanyszűrő megvédi a bőrét és a haját is
A zuhanyszűrő megvédi a bőrét és a haját is

Az ivóvíz tisztasága, amit nap mint nap fogyaszt nagyon fontos a szervezet számára, de bőre egészségének megóvása sem elhanyagolandó, a test épségének megóvása érdekében. Ezért ajánlott a zuhanyszűrő, ami képes meggátolni, hogy a klór több mint 90 %-a átjusson rajta. Miért is lényeges ez?

Mivel a klór nemcsak közvetlenül az ivás által juthat be a szervezetünkbe, hanem bőrünkön keresztül is igen könnyedén megtörténhet ez. Ráadásul láthatóan szárítja azt, a hajat pedig valósággal töredezetté és kezelhetetlenné teszi. A csatornahálózatból nyert víz sajnos tartalmazhat különböző fertőző anyagokat, gyógyszermaradványokat, sőt, akár homokot is.

Ha ilyen káros anyagokat szállító vízzel mosakodik, nem megtisztítja testét az egész napos szennyeződéstől, hanem még többet árthat vele. Egy zuhanyszűrő azonban segíthet, hogy mindez ne forduljon elő. Próbálja ki és azonnal észreveheti a változást! Nincs többé viszkető, húzódó, kiszáradt bőr, csak bársonyosan fényes testfelület, ragyogó haj és egészséges szervezet!