Versace férfi parfüm a hódítás érdekében

Versace férfi parfüm a hódítás érdekében
Versace férfi parfüm

Nincs is annál nagyobb elismerés egy férfinak, mint amikor egy hölgy zöld utat ad neki. A sikert azonban nem adják ingyen, ezért egy valódi úriembernek meg kell dolgoznia a nő kegyeiért. A Versace férfi parfüm igazán csábító illattal bír, tehát a randevúk előtt az uraknak érdemes magukra fújniuk.

Nem kell belőle nagy mennyiség, hiszen tartós illattal rendelkezik. A nők természetesen a szaglásukat is segítségre fogják hívni a párválasztáskor, ezért a Versace parfüm viselésével komoly helyzetelőnyhöz lehet jutni.

Érdemes a fűszeres, karakteres illatok mellett dönteni az esti randevúk esetén. Ha a találkozóra nappal kerül sor, akkor pedig a visszafogottabb, frissebb illatok jelentik a jó választást. A legtöbb úr úgy dönt, hogy a mellkasára fújja a cseppeket, mert így van a legnagyobb esély arra, hogy a hölgy megérzi a Versace parfümöt.

Emellett, szóba jöhet még a csuklóhajlat és a tarkó is. Általában 12 óránként érdemes egy-egy fújással felerősíteni az illatszert. Remélhetőleg, így a következő randi is sikeres lesz!