Koraszülött pelenka speciális igényekhez

Koraszülött pelenka speciális igényekhez
Koraszülött pelenka

A pelenkagyártók mindenre felkészültek, így a legkisebb babáknak is létezik már megfelelő méretű pelus, és azon szülők is megtalálják az ideális terméket, akiknek a gyermeke kissé későn hajlandó használatba venni a bilit, illetve a vécéülőkét.

Néhány esetben korábban érkezik a baba, mint ahogyan várnák, akkor pedig speciális koraszülött pelenka szükségeltetik, ugyanis ezen csecsemőknek különleges igényeik vannak. A bőrük még az átlagosnál is érzékenyebb és a köldökcsonkra is kiemelt figyelmet kell fordítani, ezért a koraszülött pelenka sokkal puhább és finomabb anyagból készül, mint a normál változat.

Ugyanakkor a könnyű kezelhetőségre is odafigyeltek a gyártás során, mivel az idő előtt született kisdedeket nem lehet még úgy mozgatni, forgatni, ahogy a többi társukat, főként, hogy egyesek inkubátorban töltik az első néhány napjukat, hetüket, ahol az orvosi műszerek is akadályozzák a pelenkázást.

Ha Ön és a babája is hasonló helyzetben vannak, akkor a koraszülött pelenka kérdésével már nem kell foglalkoznia, hiszen az Okosanya webáruházból bármikor beszerezheti és akár ki is szállíttathatja a megadott helyszínre.