Töltsük fel a jópofa jégkockatartónkat!

Töltsük fel a jópofa jégkockatartónkat!
A jégkockatartó több típusban kapható
A jégkockatartó több típusban kapható

Ha közeledik a nyár, akkor vannak olyan dolgok, amelyek nem hiányozhatnak a háztartásból. Az egyik ilyen a jégkockatartó, mivel sokan el sem tudják képzelni a forró, nyári napokat egy jéghideg ital nélkül. Ilyenkor még az sem elég, ha előre lehűtjük az italunkat, hiszen percek alatt felmelegszik.

Valóban, az egyedüli megoldást a jégkockatartó jelenti, amit természetesen mindig fel kell tölteni. Az ilyen hétköznapi dolgokat is fel lehet dobni valami egyedivel, hiszen sokat javít a hangulatunkon egy apró kis tárgyacska is. A jégkockatartó számos típusa között válogathat, ha szétnéz az online katalógusunkban.

A kreatív smiley fejecskék pozitív hangulatot sugallnak, de a cápauszony is nagyon jópofa és közkedvelt választás. Szinte bármilyen formában tálalhatja a jégkockákat, ha egy ilyen ötletes terméket megvásárol. Egy kerti összejövetelt például semmiképp sem lehet úgy megszervezni, hogy ne lennénk felszerelve több jégkockatartóval is, melyeket folyamatosan újra kell tölteni. Amennyiben szeretné megtekinteni a kínálatunkat, kattintson az oldalunkra.