Omán, az arab világ gyöngye

Omán, az arab világ gyöngye
Omán

Ön nem azok közé tartozik, akik a szokványos úti célokat keresik? Szereti a kényelmet és a biztonságot, de az autentikus, „valódi” helyeket keresi? Akkor az álomút Omán lesz. A hamisítatlan arab ország még a régi elvek szerint él, ezért ez egy zártabb, érintetlenebb, békés világ. Tiszta és rendezett környezet, csodálatos tájakkal.

A gazdagság szinte tapintható, még sincs hivalkodás, hatalmas felhőkarcolók. A kiválóan kiépített turisztikai infrastruktúrájának köszönhetően, az ide látogatók egyszerűen találnak igényes szálláshelyeket, közlekedési módot vagy programválasztékot.

Omán mondhatni, hogy az ellentétek országa, hiszen az elevenen élő hagyományok itt keverednek a modernséggel. Kellemes, zavartalan pihenésre itt is van lehetőség, ugyanakkor ez ideális helye a kalandtúráknak, a barangolásoknak és a káprázatos tájak felfedezésének. Omán egy szóval jellemezve káprázatos, hiszen itt az érintetlen tájak mellett, egy modern és fejlett világot is felfedezhet, ugyanakkor a kulturális világörökség részeivel is találkozhat.