Nehezen kopik a padlófesték

Nehezen kopik a padlófesték
Padlófesték

A lakáson belül nemcsak egyszerűen a falakra kell komoly figyelmet fordítani, amikor felújításra kerül a sor, hanem érdemes a tekintetünket a lábunk alá is összpontosítani. Ebben az esetben gondosan legyen kiválasztva a kivételes tulajdonságokkal felvértezett padlófesték, amit használni fogunk. Ez jó, ha fára és betonra egyaránt alkalmazható.

Természetesen, mielőtt kezdetét venné a felvitel, a megfelelő előkészítésre érdemes adni. A padlófesték csakis akkor tapad megfelelően, ha por- és zsírmentes alapra kerül. Gyakran igényelheti a több réteget, hogy megfelelő fedést nyújtson. A taposással, karcolással szembeni ellenállósága nagy kell legyen és egyedi fénnyel rendelkezzen.

Amennyiben nem közvetlenül éri lábunk a felszínét, hanem például egy szőnyeg van ráterítve, akkor hosszabb időn át megőrzi egyedi küllemét. Az állandó seprés, mosás gyorsan kikoptathatja és amikor ez megtörténik, a padlófesték ismételt felvitelének jön el az ideje. A fabcolor.hu webfelületen minden kritériumnak megfelelő terméketeket találunk, amelyek megszolgálják a bizalmunkat.