A francia gél lakk mindenhez passzol

A francia gél lakk mindenhez passzol
Francia gél lakk

Viseljen olyan manikűrt és pedikűrt, ami sohasem megy ki a divatból és minden alkalomhoz, öltözékhez passzol! A francia gél lakk a legjobb választás, ha egy olyan megoldást szeretne, amivel nincs sok macera és mindig jól néz ki.

Kerüljön akár kézre, akár lábra, garantáltan minden esetben megállja a helyét! A francia gél lakk nagy népszerűségnek örvend és ez nem véletlen, hiszen ez az egyik legtartósabb megoldás, ami nem jön le minden mosogatás vagy hajmosás után, sőt, 1-2 hetet is simán kibír, méghozzá anélkül, hogy bármit kellene javítani rajta. Az a megfelelő termék, amivel gyorsan és könnyen lehet dolgozni és megfelel az olyan tulajdonságoknak, mint az egyenletes fedés, nem folyik, nem túl sűrű, nem ráncosodik, gyorsan megköt az UV lámpa alatt és amennyiben arra van szükség, könnyen leoldható, eltávolítható.

A francia gél lakk és más színes változatok, a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel együtt, pár kattintással megrendelhető a Studio Flash webáruházán keresztül. Rendeljen és tündököljön a csodás manikűrjével!