A multiorgazmus érdekességei, rejtelmei

A multiorgazmus érdekességei, rejtelmei
Multiorgazmus

Ahogy a szex egyre inkább a köztudat szerves részévé vált és már a nyugati világban nem tekinthető tabu témának, úgy jelentek meg olyan fogalmak, amelyekkel valóban csak kevesen vannak tisztában.

Ilyen például a tantrikus szex fogalma, ami lehetőséget adhat a multiorgazmus elérésére a szexuális energiák irányításával. Fontos azonban megjegyezni, hogy a tantra módszerek alkalmazása nélkül is elérhető ez a roppant komplex élvezeti hatás, ugyanis a multiorgazmus tárgyköre valójában több dologra is utalhat.

Sokan vannak, akik úgy vélik, hogy a férfiak esetében a multiorgazmus nem jelent mást, mint a magömlés nélküli orgazmust. Egyesek azért vélik ezt igaznak, mert ez lehetővé teszi a repetitív és folyamatos élvezetet is.

Persze ott vannak azok is, akik szerint a multiorgazmus valójában csak egy olyan folyamat, amelyik csak közel áll a teljes orgazmushoz, amelyben bár az ember nem jut el a beteljesülésig, de attól még úgy érzi magát, hogy igenis azon a bizonyos csúcson van. Nem is vitás, hogy az említett fogalom sokakat megoszt és elképesztően érdekes.