Beltéri tolóajtók a gazdaságos térelválasztásra

Beltéri tolóajtók a gazdaságos térelválasztásra
Beltéri tolóajtók

Kinőtték a gyerekek a közös szobát? Jó lenne nekik egy külön kis birodalom? A beltéri tolóajtók erre kiváló lehetőséget nyújtanak. Ha egy nagyobb szobáról beszélünk, a testvéreknek mindjárt kialakíthatunk két kisebb szobát anélkül, hogy helyet veszítenénk.

A tolóajtó főleg az egészen pici vagy az úgymond érdekes beosztású lakások esetében volt elterjedt. Ma már nemcsak a kisebb helyiségek lakóinak mozgatja meg a fantáziáját ez a megoldás, mivel beltéri tolóajtók mutatós és érdekes elemei is lehetnek a lakásnak.

A budapestbelteriajto.hu webáruház tolóajtóiról elmondható, hogy teljesen jó áron mozognak, a kiinduló pont minden esetben az egyszárnyú ajtó ára, amihez hozzájönnek a fal előtt futást biztosító alkatrészek árai.

A kivitelezést tekintve is nagyon jók a lehetőségek, hiszen a vásárlók maguk határozhatják meg a beltéri tolóajtók anyagát, méretét, telepítési módját, nyitási irányát. Fontolja meg Ön is ennek a típusnak a helytakarékossági előnyeit, majd kérjen tanácsot a webáruház szakembereitől!