A Moyra körömlakk legfontosabb jellemzői

A Moyra körömlakk legfontosabb jellemzői
Moyra körömlakk

Bár a körömlakkok kínálata egészen nagy, ennek ellenére nem könnyű olyan típust találni, aminek a megvásárlása minden szempontból jó választásnak bizonyul. A gellakk.com weboldal sokat segíthet, hiszen itt igen nagy kínálat várja az érdeklődőket. A Moyra körömlakk már sokaknak keltette fel az érdeklődését az előnyös tulajdonságainak köszönhetően.

Egyrészt, hosszú ideig fennmarad a körmön, és nem kell tartani a korai lepattogzásától. Továbbá jól terül, tehát a felvitele is könnyű. A vevők hatalmas színpalettáról válogathatnak a Moyra körömlakk esetében. Másrészt, rengetegféle kollekció áll a vásárlók rendelkezésére. Kapható belőle holografikus hatású és csillámporos változat is. A legújabb Africa-szett a forró kontinens legjellegzetesebb, élénk színeit idézi.

A Bubble Gum Effect azoknak a hölgyeknek fog tetszeni, akik kedvelik a sárgát, a halványzöldet és a rózsaszínt. A Moyra körömlakk a fémes csillogás kedvelőinek tartogat meglepetéseket. A kínálatban érdemes még megtekinteni a Vivid Sand nevű kollekciót, ami csupa neonszínből áll. Főleg a nyári hónapokban tanácsos használni, hiszen ilyenkor rengetegen viselnek élénk árnyalatokat. A Peach-kollekció termékei a nevükhöz híven az őszibarack színeit idézik.

Az irodában dolgozó hölgyek imádják ezeket, mert nem túl hivalkodóak, de nagyon csinosak. A Moyra körömlakk következő csoportját a Sea Salt Effect jelenti. Az ide tartozó termékek inkább a bulikra jelentenek jó választást a feltűnő csillogásuk miatt. A készletben a rózsaszín árnyalatai fedezhetők fel. A Silk Nude nevű kollekcióba tartozó színek elsősorban az alternatív stílusú lányoknak állnak jól.