Dewalt ütvecsavarozó, egyszerű de nagyszerű

Dewalt ütvecsavarozó, egyszerű de nagyszerű
Dewalt ütvecsavarozó

Megtörtént már Önnel, hogy lakásának egy szűkebb pontján volt szükség arra, hogy valamit felfogasson a falra, de nem fért be vele a túl nagyra méretezett szerszámgéppel? A Dewalt ütvecsavarozó kompakt felépítése, lehetővé teszi a legkisebb rések elérését is.

Ehhez párosul a 3 darab LED lámpa, amelyek kitűnően megvilágítják az árnyékolt munkaterületet. Még vonzóbbá teszi a Dewalt ütvecsavarozó használatát a kézhez illő indítókapcsoló és az ergonomikus kialakítású gumibetétes fogantyú, amely a rezgések csillapításáét felelős, hiszen a használó kényelmét és védelmét szolgálják.

A teljes fém hajtómű és az alumíniumöntvény hajtóműháza a hosszú élet biztosítéka, így megszabadítja a gyötrő gondolatoktól, hogy évente kell majd cserélje a megvásárolt gépet. Ugyancsak a praktikus használatot hivatott segíteni az akkumulátor, aminek köszönhetően áram nélkül is boldogulhatnak a géppel, valamint a talpkiképzés, aminek révén álló pozícióba is helyezhetjük azt. Nyugodtan bízza magát a Dewalt ütvecsavarozóra, mert ez a kitűnő szerszám sohasem hagyja cserben!