Mókás pancsolás Minyonos habfürdővel

Mókás pancsolás Minyonos habfürdővel
Csodálatos habfürdő
Csodálatos habfürdő

A www.akciosillat.hu online drogéria a csemetékre is gondol. Internetes üzletükben megvásárolható a kicsik örömére az idei filmvilágot is meghódító minyonos habfürdő. A gyermek nem fogja többé a fürdést kellemetlen élményekkel összekapcsolni, hiszen a tisztálkodás csupa móka lesz. A mesefiguráknak köszönhetően a lurkó megtapasztalja, hogy víztől való félelme felesleges volt. A mindennapi pancsolás révén elsajátítja, hogy a tisztálkodás a higiénikus élet alapszabálya.

Az illatos habfürdő kacagással teli lubickolást varázsol, amely jelentősen összekapcsolja a kicsit az anyával, kellemes élményeket gyűjtve. A 250 ml-es habfürdő Stuart minyont ábrázoló vízi spriccelővel kapható. A kisebb összetevők miatt nem ajánlott a hároméves kor alatti használat.

Az, aki Budapesten lakik, szerencsésebb, ugyanis az átvétel a fővárosban nem jár költségekkel. Egyéb településekre körülbelül 24 órán belül végrehajtják a kiszállítást. További információkért a habfürdővel kapcsolatosan az említett vállalattal szükséges felvenni a kapcsolatot.