Modern tolóablak típusok

Modern tolóablak típusok
Jó választás a tolóablak
Jó választás a tolóablak

Érdemes megismernie a nyílászárók modern és innovatív változatait, hiszen a következő típusok nemcsak szépek és jó szigetelnek, hanem hely szempontjából is kifejezetten gazdaságosnak minősülnek. A tolóablak egyre elterjedtebbé válik azok körében, akik szeretnék elegánsan és amerikai stílusban berendezni az otthonukat. Az emelőpaneles tolóablak csupán egyik szárnya mozgatható, a másik le van fixálva.

A régebbi típusokkal szemben, ez a modell nem vág le a belső térből, ugyanis a panel a tokon belül válik mobilissá. Nagyon sokan szeretik ezen tulajdonságát, mert hely szempontjából roppant gazdaságos. Természetesen, a beépített szúnyoghálóra is van lehetőség, elvégre a nyári estéken nincs is jobb annál, mint kinyitni az ablakot és beengedni a hűvös levegőt.

Sajnos, azonban a legtöbb esetben, háló hiányában a szúnyogok is betévednek. Az amerikai tolóablak számos változata is megrendelhető, ám érdemes szakértővel konzultálni, mivel az otthoni feltételek szerint kell kialakítani és beszerelni ezeket, hogy valóban modern arculat szülessen.