Az ortopédia hamar fogadja a klienseket

Az ortopédia hamar fogadja a klienseket
Ortopédia
Ortopédia

Mindenki tisztában van azzal, hogy jobb minél hamarabb orvoshoz fordulni, ha valamilyen bajunk van. Az állami ellátásban azonban gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy csak hetekkel-hónapokkal később fogadnának minket.

Ilyenkor az ortopédia magánúton is felkereshető Budapesten, ezért látogassunk el a 11. vagy a 13. kerületben lévő rendelőbe, ha valamilyen gondunk van! Itt természetesen hamar kaphatunk időpontot a segítőkész recepcióstól, ezért tárcsázzuk a honlapon megadott számot!

Az ortopédián mindig beszélhet a kiválasztott kezelőorvossal, aki képes tanácsot adni a problémák esetében. Mivel a BMM rendelője nagyon fontosnak tartja az orvos-beteg kommunikációt, ezért nyugodtan mondjuk el, hogy pontosan milyen ügyben lenne szükségünk segítségre.

A létesítményben több specialista is dolgozik, aki komplexebb esetekben szintén tud támogatást nyújtani az ortopédia területén. A honlapon lévő lista alapján kiválaszthatjuk, hogy melyik szakembert szeretnénk felkeresni a rendelési idő során.