Mit kell tudni a hasplasztika utáni felépülésről?

Mit kell tudni a hasplasztika utáni felépülésről?
Hasplasztika utáni felépülés

A plasztikai beavatkozások sokaknak csábítóak, hiszen viszonylag gyorsan elérhetőek olyan változások, amelyek bizonyos esetben, más úton egyáltalán nem megvalósíthatóak. Ugyanakkor nem mindig számolnak a kockázatokkal, pedig lényegében egy altatásban végzett műtétről van szó és a felépülési időről is hajlamosak megfeledkezni.

Ezen az oldalon minden szükséges tudnivalót megtalálhat a hasplasztika műtét utáni felépülésről: https://www.drfalus.hu/kezeleseink/hasplasztika. Amennyiben hasplasztikán gondolkodik, akkor ezt a cikket feltétlenül olvassa el figyelmesen és aprólékosan, mert csak ezután fog igazán tiszta képet kapni arról, hogy mire vállalkozna.

Igazán csodás eredményt érhet el, de ennek ára is van, és nemcsak a ropogós bankjegyekben kifizetendő összegre kell gondolni. Először is alá kell vetnie magát egy sor vizsgálatnak, hogy megállapítsák alkalmas-e a hasplasztika elvégzésére. A beavatkozás alatt el fogják altatni és körülbelül 2-3 órát így kell maradnia, hogy minden szükséges lépést elvégezzenek.

Bár az intézetben csak egyetlen éjszakát kell eltöltenie, otthon még 3-5 napot feltétlenül pihennie kell. Ha nem fizikai munkát végez, akkor 1 hét után már dolgozhat, azonban 2 hétig nem szabad autót vezetni és 4 hétig erősebb terhelésnek kitennie magát. Ez idő alatt a sport sem engedélyezett, illetve utána is óvatosan kell bevezetni a mozgást a mindennapokba.

Annak ellenére, hogy biztosan szívesen mutogatná majd a szép, lapos hasát, félévig a szoláriumozástól és a napozástól is tartózkodnia kell, különben a heg deformálódik. Tehát, amint látja, a megfelelő felépülésnek elég komoly feltételei vannak. Gondolja át, hogy ezeket tudja-e teljesíteni és ha éppen az elkövetkező időszakban nem, akkor várjon még a hasplasztikával!

Dr. Falus György plasztikai sebészt bármikor felkeresheti, ha szeretné feltenni a kérdéseit vagy konzultálna, hogy ő mit lát jónak, így nem kell sietnie. A tökéletes végeredményhez a megfelelő időpont kiválasztása is fontos lépést jelent. Legyen körültekintő!