A lúgosító víz hasznos a szervezetnek

A lúgosító víz hasznos a szervezetnek
Lúgosító víz

Ez a folyadék nagyon jó hatással van a szervezetre, tehát javasolt a fogyasztása. Gyorsabban juttatja a vitaminokat, illetve a tápanyagokat a testbe, mint a csapvíz. A lúgosító víz sok mindenre jó, például segít a fogyókúrában, erősíti az immunrendszert, növeli a szervezet ellenálló képességét, megköti a szabadgyököket, stb.

Ezek mellett, pozitív hatása az is, hogy lassítja az öregedési folyamatot. A lúgosító víz fogyasztását nem szabad túlzásba vinni. Napi 2 litertől nem javasolt többet bevinni a szervezetbe. A mindennapi fogyasztása által méregtelenítheti a szervezetét. Alaposan átmossa a sejteket és a szöveteket, így a test fellélegezhet.

Érdemes megemlíteni, hogy az ilyen folyadék helyrehozza a túlzott szöveti savasságot, ennek köszönhetően meggátolja vagy visszafordítja a rákos folyamatokat, az ízületi gyulladásokat és más betegségeket. A lúgosító víz rengeteg szempontból hasznos, így célszerű kipróbálni. Javasolt reggel első italként, este pedig utoljára fogyasztani étkezés előtt és után egy félórával.