Miért jó a szálas zöld tea?

Miért jó a szálas zöld tea?
Szálas zöld tea
Szálas zöld tea

Sokak kedvenc itala a tea, ami igen híres relaxáló hatásáról, hiszen tökéletesen jól jön egy fárasztó nap vagy a munka után. Ebben segíthet a szálas zöld tea, ami temérdek országban bizonyul közkedvelt típusnak. Természetesen ez nemcsak a relaxáló hatásnak köszönhető, hanem annak a temérdek pozitív effektnek is, amit képes garantálni.

Idetartozik például az érvédő szerep, a rák kialakulásának megelőzése, de a koleszterinszint csökkentése és a fogyás elősegítése is. Ezen pozitívumokat rengeteg kutatás igazolta, ezért az orvostudományban egyértelmű tényként szerepelnek. Sokan például nem tudják, hogy inkább a szálas zöld tea mellett döntsenek vagy válasszák inkább a fekete változatot.

Tudni kell, hogy egy liter tea körülbelül 1 gramm polifenollal rendelkezik. Ezzel szemben a szálas zöld tea valamivel többet tartalmaz, sőt, ebben kevesebb koffein is van. Ez a fajta igen kedvező áron megvásárolható a www.teahaz-ajandek.hu honlapon fellelhető online shopból, ami egy igen megbízható forgalmazó.