Különleges termék a Zimek pálinka

Különleges termék a Zimek pálinka
Zimek pálinka

Léteznek hazánkban olyan pálinkafőzdék, amelyek teljesen különleges, egyedi termékeket hoznak létre, ami által rendkívüli ismertségre tesznek szert.

A Zimek pálinka közösségi szeszesitalnak számít már nagyon régóta, hiszen a fogyasztók csak együtt tudják igazán kiélvezni a különböző gyümölcsökből készült itókák csodálatos íz-világát. Ezeknek az italoknak sajátos aromájuk van, amivel sehol másutt nem lehet találkozni. A Zimek főzde palettáján nagyon sokféle pálinka megfordul, hordóban érlelt alma-, szilvapálinkák, Irsai Olivér szőlőből készült nedűk, valamint körte, ribizli, birs felhasználásával előállított italok.

Az igazi pálinkakedvelők ezeket mind ki kell próbálják legalább egyszer. A Zimek pálinka gyártása folyamán egyesül a több száz éves pálinkafőzési hagyomány a modern eljárásokkal, így hozva létre egy teljesen egyedi íz-világot. Az itt található webáruház kizárólag pálinkákat forgalmaz. Persze nemcsak a Zimek pálinkát, hanem az összes neves magyar főzde termékeit kínálja a kedves vásárlóinak.