Különböző színű CPL ajtó

Különböző színű CPL ajtó
CPL ajtó

Egy erős, középkategóriás beltéri ajtótípust keres, amelyik hosszú időn át kiszolgálja? Éppen jó helyen jár, mert a galaxyajto.hu weboldalon fellelhető vállalkozás ezt is kedvező áron kínálja Önnek! A CPL ajtó típusról van szó, amelyeket egyedi méretekben és kialakítással is megrendelhet.

Ezek az ajtók kapnak egy akril műgyanta felületet, ezáltal pedig rendkívüli karcállóságot is. Arra is lehetőség van a gyártás során, hogy a két oldala különböző színű legyen, ha Ön úgy óhajtja. A CPL ajtó teljes vastagsága 40 mm, a lapok élének kialakítása lehet karnis elképzelés vagy egyenes. Minden esetben utólag szerelhető tokkal szállítják le ezeket a nyílászárókat.

A tömör CPL ajtó modellek különböző intarzia mintákkal érhetőek el, ahol akár a szálirányt is meg lehet választani. Az ajtólap felületében fémcsíkok elhelyezése is lehetséges, ami igazán jól néz ki. A CPL ajtó típusok színét és intarzia választékát megtekintheti a weboldalon. Tekintse meg a kínálatot, válassza ki a tökéletes típust és rendelje meg mihamarabb!