Kellys kerékpárok utcai használatra

Kellys kerékpárok utcai használatra
Kellys kerékpárok
Kellys kerékpárok

Végre elszánta magát biciklivásárlásra, de most mégis tanácstalan, hogy melyiket válassza? Mi útba igazítjuk. Válasszon a Kellys kerékpárok különböző modelljei közül! Nagyszerű minőségű városi bicikliket kínálunk, amelyekkel élmény a bringázás. Vázát tekintve bátran kijelenthetjük, hogy felettébb komfortos járgány. Ahhoz, hogy felüljön a nyeregre, nem szükséges lábát a magasba emelnie, mindössze át kell lépnie az alacsonyan kialakított vázon, majd kényelmesen helyet foglalhat.

Többé nem kell görnyedeznie biciklizés közben, ha a Kellys kerékpárok valamelyikét választja. Kihúzott, egyenes háttal tekerhet. Gerince számára ez az egészséges tartás. A nyereg komfortja is garantált. Egy hosszabb út során sem lesz panasza, hiszen az ülés felettébb kényelmes, így nem törheti fel a fenekét. A Kellys Avenue 20 28-as kerékpár 3 sebességes váltószerkezettel rendelkezik. Hogy mit jelent ez? Kiválaszthatja az Önnek megfelelő nehézségi fokot, mellyel könnyedén tekerhet, anélkül hogy megerőltetné magát.

A fékrendszere is nagyszerűen kialakított. A régi, jól bevált módszert alkalmazták a Kellys kerékpárok esetében is, azaz kontrával fékezhet. Tudjuk, hogy ez az ősi fékezési forma mindenki számára ismert, és természetesen biztonságos is. Szemben a kézzel való fékezéssel. Biztosan történt már meg Önnel is, hogy egy hirtelen akadály feltűnésekor, fékezni kényszerült. Viszont hirtelen nem tudta, melyik kar fékezi az első, illetve a hátsó kereket. Meghúzva az egyiket, ami történetesen épp az első kereket fékezte, majdnem a fejére állt.

A Kellys kerékpárok alkalmazása során nem kell tartania ilyen balesetektől. Alkalmazza a kontraféket, és biztonságosan állhat meg! Ezeken a biciklin szinte mindenféle kiegészítőt megtalál. Világítás, ami szintén a klasszikus dinamós rendszerrel működik, sárvédő, csomagtartó, kitámasztó mind-mind fellelhető a biciklin. Csupán néhány apróságot kell beszereznie, hogy kerékpárja teljes felszereltségű legyen. Ilyen például egy praktikus és modern csomagtartó, amit elől és hátul is felszerelhet. A Kellys kerékpárok tartozékait megtalálja webáruházunkban.