Kellys kerékpár városi bringázáshoz

Kellys kerékpár városi bringázáshoz
Kellys kerékpár
Kellys kerékpár

Végre itt a jó idő és esze ágában sincs hosszú órákat az autóban tölteni, amíg ügyes-bajos dolgait intézi, valamint eljut a munkába és onnan haza? Akkor szerezzen be egy minőségi városi biciklit, hogy élvezhesse a nap melengető sugarait és igazi élmény legyen a munkába járás, valamint az ügyintézés, vásárlás is!

A Kellys kerékpár kiváló alternatívákat kínál ehhez is, ugyanis széles választékában több típusú városi bicikli is fellelhető. Választhatunk 3,5 és 7 váltós rendszerek valamint 26-os és 28-as kerékméret között. A városi Kellys kerékpár modellek közös jellemzői az elegáns külső, a mélyvázas kialakítás és a kontrafék, amelyek mind a kényelmes és hatékony városi bringázást segítik elő.

A dekoratív megjelenés hozzájárul, hogy a Kellys kerékpár tökéletes kiegészítője lehessen az irodába való eljutásnak is. A mélyváz megkönnyíti a gyakori fel- és leszállást, így az ügyintézés is egyszerűbb, de akár kosztümnadrágba, sőt, szoknyába is bátran igénybe vehetjük a Kellys kerékpár szolgáltatásait. A kontrafék pedig garantálja a biztonságos megállást bármilyen terepen és időjárási viszonyoktól függetlenül, ami városi viszonylatban igen fontos, hiszen nem tudni mikor lesz szükség a gyors reakcióra.

Amennyiben elnyerték a tetszését a Kellys kerékpárok fent említett tulajdonságai és szeretne részletesebben is megismerkedni velük, vagy máris rendelne egyet, akkor látogasson el az agardikerekpar.hu bicikli webáruházba! Az Agárdi kerékpár webshop külön kategóriát tart fent a színvonalas Kellys kerékpárok számára, amelyek között jelenleg 5 típusú városi kerékpárt tekinthet meg. Ezek a biciklik a Kellys Avenue sorozat részét képezik.

A 20, 50, 70 és 90 számokkal jelzett modellek 28-as kerékkel vannak ellátva, amelyek gyorsabb haladást és a magasabbak számára is kényelmes tekerést tesznek lehetővé. A 30-as városi Kellys kerékpárok 26-os kerekei pedig egy remek opciót kínálnak az alacsonyabb hölgyek számára, hogy ők is kényelmesen róhassák a kilométereket. Ha megvan a tökéletes darab, akkor már csak néhány praktikus kiegészítőre lesz szükség, amiket szintén megtalálhat a Kellys kerékpárok menüpont alatt.