Josera Junior száraz kutyatáp

Josera Junior száraz kutyatáp
Josera Junior

A kis izgő-mozgó kölyökkutyának fontos a rendszeres és az egészséges táplálkozás. A Josera Junior kutyatáp egy igen pompás választás a még növésben lévő kutyakölyköknek. Sokszor feltevődik a kérdés a gazdikban, hogy mit és hogyan adjunk enni egy kiskutyának?

Miután már egyedül is képesek enni a kutyakölykök, fontos, hogy ne rögtön száraztáppal kezdjük az etetést, még abban az esetben sem, ha szívesen elropogtatják azt. Fontos, hogy kezdetben nedves, lédús táplálékkal lássuk el.

A fejlődésben lévő fiatal kutyusok számára azonban már a Josera Junior száraz táp kiváló az állat tápanyag szükségleteinek a kielégítésére. Sokkal egyszerűbb is, ha a tápos etetés mellett döntünk, hiszen egy jól megválasztott, minőségi táp rendszerint tartalmazza azokat az anyagokat, amelyek szükségesek az egészséges táplálkozáshoz, és segítik a helyes növekedést.

A tápok ára sokszor jelzi a minőséget, egy jobb minőségű táp biztosan többe kerül majd, de mindenképp azt kell szem előtt tartanunk, hogy mi a jó a kis kedvencünknek.