Hemlock fenyő infraszauna

Hemlock fenyő infraszauna
Hemlock fenyő infraszauna

A hemlock fenyő a szaunák legnagyobb részének alapanyaga. Világos színű és ára sokkal kedvezőbb mint a vörös cédrusé. Ez a kanadai fenyőből készült infraszauna felszerelése teljesen megegyezhet a vörös cédruséval, csak a külső fa borítás a különbség közöttük.

Minden nagyságban kapható infraszauna ebből az alapanyagból. Hogy kinek hány személyes szauna ajánlott, azt talán munkatársainkkal való egyeztetés után lehet pontosabban eldönteni. Az egy és két személyes szauna között nincs lényeges eltérés az áramfogyasztásban.

Mindenképp a vásárlás előtt érdemes megtervezni, hogy mekkora hely áll a rendelkezésünkre és hogy hány személy szeretné használni. Mindenképp érdemes az infraszauna vásárlásakor hosszabb távban gondolkodnunk, hiszen élettartama sok év.

Ha családi felhasználást tervezünk érdemes legalább két személyes szaunában gondolkodnunk, hiszen társaságban kellemesebben és gyorsabban múlik az idő, mint egyedül. A szaunák kezelése egyszerű, a kabinban elhelyezett panelon lehet beállítani a kívánt hőmérsékletet.