Gyerekjáték lesz az olajfolt eltávolítása

Gyerekjáték lesz az olajfolt eltávolítása
Olajfolt eltávolítása

Nehezen lehet a betonra, térkőre kifolyt olaj foltját eltüntetni és a legtöbbször különféle szereket használunk erre a célra. Általában környezetre és emberekre, állatokra veszélyes anyagokat. De nem muszáj ilyeneket alkalmaznunk, mert sikeres lehet környezetkímélő készítményekkel is az olajfolt eltávolítása.

Rendkívül hatásos a BIOFORCE SOS5300 Hydrocarbon készítmény, amihez a bioforce.hu webáruház jóvoltából juthatunk hozzá. Az olajszennyeződéseket gyorsan és maximális eredménnyel távolítja el a betonfelületekről vagy a térkövekről. Hatóanyaga természetes növényi kivonat, valamint egy enzimrendszer és 12 olajbontó mikrobatörzs speciális kombinációja.

A termék biológiai úton, teljesen vegyszermentesen hat. Nem veszélyes az alkalmazása, 100%-ban biológiailag lebomló termékről beszélünk. Az olajfolt eltávolítása gyerekjáték lesz ezzel a készítménnyel, többé nem kell a felületen lévő csúnya foltot hosszú ideig kerülgetni. Ehhez csak meg kell vásárolni a terméket, ami egyáltalán nem kerül sokba.