Egyedi póló gyermeknapra

Egyedi póló gyermeknapra
Lucky Vampire Gang® gyerekruha
Lucky Vampire Gang® gyerekruha

Gyermeknapra, noha nem szokás ajándékozni, de azért gyakran kapnak valami apróságot. A család gyakran tesz kirándulást vagy vesz részt közösen valamilyen programon. Ez pedig nagyszerű alkalom az egyedi póló ajándékozására. A Lucky Vampire Gang®, egyedi tervezésű gyermekruhákat készít és forgalmaz. Ruháink megvásárolhatóak webáruházunkban, üzletünkben és kereskedelmi partnereinknél.

Ezen felül, különféle rendezvényeken is részt veszünk a gazdag egyedi póló választékunkkal. Gyermeknapra általában a nagyobbaknak szoktak egyedi pólót vásárolni.

A babáknak való ruhákat akkor vásárolják inkább, amikor szükség van rá, hiszen a picik olyan gyorsan nőnek, hogy nem lehet mindig várni valamilyen ajándékozási alkalomra. Amikor ruha kell, akkor veszik meg.

A pólók és gyermekruhák mind egyedi grafikával ellátottak, amelyeket honlapunkon lehet megtekinteni. Ugyanazok a motívumok megtalálhatóak a babaruhák és a felnőtt pólók között is. Sőt, tornacipőre és derékmelegítőre is elhelyeztük ugyanazokat a grafikákat.