Az elektromos redőny típusai

Az elektromos redőny típusai
Elektromos redőny

Manapság az egyik legkedveltebb árnyékolástechnikai eszköz nem más, mint a redőny. Ennek az okos berendezésnek számos változata létezik, amelyek közül az egyik az elektromos redőny. Ez a hagyományos társaitól eltérően, nem manuálisan, hanem elektromosan működik.

A motoros modelleknek a beépítése külső tokos, illetve vakolható tokos rendszerben történhet. Mindkét típus esetében van lehetőség a szúnyoghálóval való kombinálásra, amelyeket egymástól függetlenül tud használni a beépítést követően. Mivel nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikus kinézetre, így nem kell attól tartani, hogy az elektromos redőny elcsúfítja a belső teret.

Ennek a redőnytípusnak az egyik legnagyobb előnye, hogy személyre szabható és különböző extrákkal szerelhető fel, akár utólagosan is. Többek között, a vezérlés típusát is ki tudja választani falra rögzített kapcsolóval, távirányítóval és WIFI-s vezérléssel kérheti a berendezést. Ezen felül, lehetőség van arra is, hogy az okostelefonjára telepített alkalmazás segítségével kezelje az elektromos redőnyt.