A fantasztikus Michelin téli gumi

A fantasztikus Michelin téli gumi
Híres Michelin téli gumi
Híres Michelin téli gumi

A gumiabroncsok gyártói között is van néhány márka, amelyek igencsak kiemelkednek a többi közül, hiszen a különböző tesztek során sokkal jobban teljesítenek, mint más abroncsok. A Michelin téli gumi nagyon sok esetben a tesztekben kiemelkedően teljesít és szinte verhetetlen.

Ez pedig a különleges anyaghasználatnak és a speciális mintázatoknak köszönhető. A mintázatok közül megemlíthetjük a következőket: Alpin, Pilot, Latitude és Agilis. Az elnevezések mind a minták megkülönböztetéséhez szükségesek, hiszen van, amelyik esetleg több lamellát tartalmaz és van olyan is, amelyik kevesebbet. Ezek a mintázatok a fő irányvonalak, azonban ezeken belül találunk számmal ellátott típusokat is.

Természetesen ezeknek a Michelin téli gumiknak az esetében el voltak végezve a szükséges tesztek, és ez azért fontos, mert így mindenki maga döntheti el, hogy neki éppen melyik a megfelelő. A városi autózásra és a hosszabb utakra, autópályákra még télen is ki kell választanunk a megfelelő Michelin téli gumi abroncsot, hiszen így üzemanyagot is spórolhatunk.