A diavetítő értéke örökérvényű

A diavetítő értéke örökérvényű
Régi diavetítő új köntösben
Régi diavetítő új köntösben

Emlékszik még arra a kis műanyag szerkezetre, amivel gyerekkorában a szülei kis filmkockákat vetítettek a falra, amelyekből egy aranyos mese állt össze? Mi lenne, ha megmutathatná gyermekeinek, hogy miként is szórakozott együtt, még néhány évtizede a család? Ugyanis a diavetítő újra fénykorát éli és a játék webáruház polcain mindenki számára könnyedén beszerezhető.

Csak lépjen be a www.jatek-webaruhaz.hu weboldalra, rendelje meg a diavetítő valamelyik modelljét és rendezzenek a hétvégén egy családi mesenéző programot retró módra! Keresse elő a régi diafilmeket vagy vásároljon klasszikusokat illetve új meséket is, hogy mindenkinek kedve telhessen!

Rágcsálnivaló, üdítő bekészítve, villany lekapcsolva, diavetítő üzembe helyezve, mindenki a helyén és indulhat a móka! Meglátja, olyan élményben lesz részük, amit semmi sem pótolhat, a felnőttek nosztalgiázhatnak, a kicsik belátást nyerhetnek a régi időkbe és közben kedvenc időtöltésükkel foglalkozhatnak, a mesenézéssel, ráadásul a szülőkkel együtt, amiért oly sokszor rágják a fülünket.