Webáruházunkba ízléses páramérő érkezett

Webáruházunkba ízléses páramérő érkezett
Páramérő
Páramérő

A német gyártmányú termékek legtöbbje megbízható minőségéről ismert. Ez vonatkozik a „Made in Germany” feliratú páramérő eszközre is. Világos, egyszerű tervezésű bükkfa tartóba helyezték a tervezők a krómacél vázban lévő mutatókat.

Akár ajándéknak is kiváló ez az eszköz, hiszen akit érdekel az időjárás, annak egy minőségi és szép darab remek meglepetés. A páramérő mellett, hőmérőt is tartalmaz. Jelenleg megrendelhető a webáruházunkból és egy–két nap alatt szállítani is tudjuk. Egy kedvelt darab a páramérő, hiszen díszként és ajándéknak is egyaránt kiváló.

Egyaránt elhelyezhető külső és belső térben is. Amire ügyelni kell, hogy ha kint van, akkor ne kerüljön tűző napra és a szobában se helyezzük közvetlenül a fűtőtest mellé. Karbantartást nem igényel, elegendő évente egyszer a benne lévő speciális szintetikus szálat benedvesíteni.

Ez nagy előny a hagyományos páramérőkkel szemben, amelyeket havi szinten nedvesíteni kell és kalibrálást is igényelnek. A páramentesítő készülék nagy segítséget jelent a penész elleni harcban is.