A vőfély fontos szerepe

A vőfély fontos szerepe
Vőfély

Van egy személy, akinek esküvő alkalmával az ifjú páron kívül még fontos szerep jut és közel annyi figyelem összpontosul rá is, mint az újdonsült férje és feleségre. Ő a vőfély, aki az egész ceremóniát levezényeli.

Elmondja, hogy éppen mi következik, beszél a pár, a násznagyok és a szülők helyett is, ha éppen arra van szükség, illetve ha úgy látja, hogy ellaposodott a hangulat, akkor egy-egy vicces sztorival vagy játékkal újra mulatozásra invitálja a jelenlevőket.

Mindegy, hogy egy hagyományőrző vagy újító jellegű lagziról van szó, vőfély mindenképpen kell legyen, vagy valaki be kell lépjen néha a szerepébe, mert különben az emberek nem fogják tudni, hogy mi történik körülöttük.

Nem lesz, aki felhívja a figyelmüket, hogy éppen egy újabb fogást fognak felszolgálni vagy kezdődik a tánc, így a legfontosabb pillanatokról lemaradhatnak. Tehát, ha egy gördülékeny eseményt szeretnének a párjával, akkor a legjobb, ha keresnek egy megbízható és stílusban Önökhöz passzoló vőfélyt, hogy senkinek ne rontsák el az estéjét.