Virágos körmök óriási kavalkádja

Virágos körmök óriási kavalkádja
Virágos körmök

A virágos minta manapság is nagyon népszerű, így bátran lehet viselni ruhán, kiegészítőkön vagy a manikűröstől is lehet ilyet kérni. Ugyanakkor, ha az utóbbit választja, akkor tudnia kell, hogy virágos körmök nagyon sokféleképpen elkészíthetőek, így érdemes előre informálódnia, hogy mik a lehetőségei.

Például lehet szabad kézzel festeni ilyen motívumokat, de vannak sablonok is, ha tökéletesen szabályos mintákat szeretne. Továbbá matricák is felragaszthatóak, illetve strasszokból, gyöngyökből is ki lehet rakni különböző virágokat idéző ábrákat.

Sőt, virágos körmök nyomtatás és fóliák révén is születhetnek, valamint léteznek direkt virág formájú díszítőelemek, amelyeket fel lehet ragasztani. Tehát egészen hosszú az alternatívák listája, így nem lesz elegendő, ha azzal megy be a szakihoz, hogy virágos körmöket szeretne.

Persze rábízhatja a manikűrösre is, hogy mit alkot, de ha van legalább némi elképzelése annak kapcsán, hogy milyen végeredményről álmodik, akkor tudnia kell, hogy körülbelül merre lehet elindulni.