Viking rúnák a szakáll és a haj ékesítésére

viking rúnák
viking rúnák
Viking rúnák

Érdekli a viking kultúra? Mindig kíváncsian figyeli az északi népekről szóló műsorokat? Szívesen néz ilyen témájú filmeket és olvas ezzel kapcsolatos könyveket? Akkor feltétlenül tudnia kell, hogy a viking rúnák már az Ön mindennapjainak is a részét képezhetik, mégpedig kiegészítők formájában.

Például a vikingshop.hu oldalon kapható szakállgyűrűk mindegyike a viking rúnák segítségével vannak díszítve, így ha szeretné magán viselni valamelyiket, illetve az arcszőrzetét is rendezetté varázsolná, akkor ezek kiváló alternatívát jelentenek minderre.

A webshop választási lehetőséget is kínál, így eldöntheti, hogy a 24 db motívum közül, melyiket szeretné a szakálla vagy éppen a haja ékesítésére használni.

Merthogy a viking rúnák által díszített ékszerek a fürtjeinek a megzabolására is alkalmazhatók, amennyiben hosszú vagy legalábbis egy kicsit hosszabb hajzuhataga van. A viking rúnák a fonott vagy egyszerűen összefogott tincsekben is remekül fognak érvényesülni, tehát érdemes az ékszerek ezen funkcióját is próbára tenni.