Vidáman zengő bicikli csengő

Vidáman zengő bicikli csengő
Bicikli csengő

Az elevenségükről híres gyerkőcök egész egyszerűen imádnak a figyelem középpontjában lenni! Ha a kedvenc járgányukat a bicikli csengő is gazdagítja, a kívánságuk biztosan valóra válik, hiszen az a vágyuk, hogy mindenki rájuk figyeljen. A kormányra szerelhető csengő azonban jóval több holmi aranyos kiegészítőnél, különösen a tanulóbiciklinek is nevezett futóbringák esetében.

Azt már tudjuk jól, hogy ezeken a vagány járgányokon tanulja meg a gyermek a közlekedési szabályokat, amivel szorosan összefügg az is, hogy tudassa a környezetével merre jár. A jól hallható hangot kiadó bicikli csengő a nagyobb zajban is alkalmazható, így adva az utcán vagy a parkban lévő személyek tudtára, merre tart éppen a kis gézengúz.

A Bababike kínálatában található bicikli csengőket könnyű használni, a kicsik nem erőltetik meg az ujjukat jelzés közben, ráadásul a dizájnjuk is szemet gyönyörködtetően mutatós. A kiegészítők felszereléséről is érdemes néhány szót ejteni, ugyanis azt néhány egyszerű mozdulattal és egyetlen csavar segítségével megoldhatjuk.