Védelmet nyújt az árnyékoló haló

Védelmet nyújt az árnyékoló haló
Árnyékoló haló

Hamarosan itt a nyár és valamilyen formában védekeznünk kell majd a forró napsugarak ellen, amelyek kíméletlen romboló hatást képesek kifejteni hosszútávon nagyon sok mindenre. Gyakran még a növények is megsínylik a hőséget, nem beszélve az emberről és a háziállatokról. Szerencsére van egyszerű és hatékony megoldás az árnyékoló haló képében.

Ez a termék kimondottan azért lett megalkotva, hogy jelentősen lecsökkenthetővé váljon vele a nem kívánt sugárzás hatása. Épületek, kerítések, teraszok, fóliaházak, játszóterek, sportpályák teljes elkerítésére, határolására, fedésére is felhasználható. Az árnyékoló haló egy ultraviola sugárzás álló komponens hozzáadásával készül és a szövése is úgy van kialakítva, hogy csökkentse a rajta áthaladó fotonok erősségét.

Színe zöld és a szabása nagyon könnyű. Az árnyékoló haló akár egy ollóval vagy késsel is elvágható a tetszőleges méretre és nem fog tovább bomlani. Határozzuk meg, hogy mekkora darabra van szükségünk és annak függvényében rendeljünk, de figyeljünk oda a pontos szélesség kiválasztására is!