Válaszok a gerincvizsgálat alkalmával

Válaszok a gerincvizsgálat alkalmával
A gerincvizsgálat sok mindenre rámutathat
A gerincvizsgálat sok mindenre rámutathat

Folyamatosan fáj a háta, de nem tudja, hogy ennek mi az oka? Ne habozzon a válaszok keresésével, hanem egy gerincvizsgálat alkalmával kérdezze meg a szakorvost a fájdalom forrásáról! Soha nincs túl korán a gerincvizsgálat elvégzéséhez, mivel rendkívül érzékeny és a káros szokások, mint a rossz testtartás, kevés sportolás, olyan okok lehetnek, amelyek komoly betegségeket válthatnak ki.

A BackScan segítséget kínál arra, hogy sugárzásmentesen, 3D megjelenítésben kapjon választ a kérdéseire, mivel a képernyőn az Ön testrésze jelenik meg, 3 különböző pozícióból mérve. Az ötperces gerincvizsgálat fájdalommentes, illetve kedvező áron elérhető bárkinek!

A 6 évet betöltött gyermek vagy idős, legyengült immunrendszerrel rendelkező személy is nyugodt szívvel kipróbálhatja, megismételheti, mivel a mérés nem von maga után semmiféle egészségügyi mellékhatást. A szkennelést követően, a szakorvos érthetően elmagyarázza a látottakat, annak érdekében, hogy Ön válaszokat kapjon az egészségügyi problémáit illetően.