Tavaszi virágos ágyneműhuzat

Tavaszi virágos ágyneműhuzat
Ágyneműhuzat

A legtöbben egyáltalán nem szeretik a telet a hideg miatt és alig várják, hogy végre megérkezzen a kikelet. A Lily Home weboldalán kapható olyan gombokkal záródó ágyneműhuzat, amelyiken csodaszép virágok szerepelnek.

A használatával végre megidézhető egy kicsit a tavasz szépsége. A rózsaszín és halványzöld árnyalatban pompázó virágok már a tél elmúlását jelképezik. Rájuk nézve könnyebben el lehet hinni, hogy egyszer még visszatér a tavasz. Az ágyneműhuzat klasszikus fehér színben vehető meg, ezért lényegében bárhol jól mutat.

A szettben van egy 140×200 centiméteres paplanhuzat, illetve egy kisebb és egy nagyobb méretű párnahuzat. A pamut kiváló légáteresztő képességgel bír, tehát senki nem fog izzadtan felébredni a használata során. A mosása és a vasalása hálás feladat.

Inkább nőies mintákkal van díszítve, ezért a hölgyeknek nagyszerű ajándékot jelenthet az ágyneműhuzat. Kislányoknak is ideális választás. Korrekt árért cserébe rendelhető meg az internetről. Hamar belopja magát mindenki szívébe, hiszen igazán puha és meleg.