Strandtörölköző rendelése az Armona oldalról

Strandtörölköző rendelése az Armona oldalról
Strandtörölköző rendelés
Strandtörölköző rendelés

Az Armona termékek a kiváló minőségükről híresek. Ma már sokan választják ezeket a strandtörölköző modelleket. A nagyobb méret, a kiváló alapanyag és a vidám színek miatt, nagyszerű a nyári napokra.

Hatalmas méretei miatt, lepedőként is lehet használni, így akár napozni is lehet rajta. Az Armona termékei között megtalálható az Amaretto, Ancora, Bahama, Blue Yacht, Jean, Magnolia, Mosaik és Summer Love modellek. Ezek ragyogó színekben és prémiumminőségben kaphatóak.

Az armona.hu oldalról a nap bármelyik részében lehet vásárolni, ezért is van sok előnye az internetes vásárlásnak. A megrendelt strandtörölköző egy-két napos határidővel kerül kiszállításra. Ezek a törölközők 75×150 és 100×180 méretben szerezhetőek be.

400 és 8000 Forint között mozognak az árak, mérettől és modelltől függően. A strandtörölköző minden nyáron hasznos lehet és az Armona termékei hosszú ideig megtartják rugalmasságukat, minőségüket. Ezeket a törölközőket nem egyetlen szezonra kell venni, hanem akár évekig is lehet használni.