Sokféle gluténmentes tészta a raktáron

Sokféle gluténmentes tészta a raktáron
Gluténmentes tészta
Gluténmentes tészta

A lisztérzékenységgel küzdő emberek sokszor nem étkezhetnek ott és azt, amit szeretnének és ami megengedett nekik, hiszen az éttermek kínálata sok esetben ezt nem teszi lehetővé számukra.

Otthonra azonban akármikor beszerezhetnek például egy jó adag gluténmentes tészta készítményt, ahol saját ízlésük szerint készíthetik el kedvenc ételüket. A Fittkuckó kínálatában rengetegféle gluténmentes tészta van jelen, amelyet egyébként nem csak a gluténra érzékenyek fogyaszthatnak, hanem a szigorú diétát folytatók is.

Azoknak is tökéletes terméknek számít, akik egyszerűen csak egészségesebben szeretnének táplálkozni, hiszen a hagyományos tésztakészítményekkel ellentétben a gluténmentes termékekben sokkal nagyobb mértékben találhatóak a természetes, és jóval kisebb mennyiségben a különböző mesterséges adalékanyagok.

Amennyiben a vásárló kíváncsi egy adott, számára szimpatikus gluténmentes tészta fajtára, akkor csak rá kell klikkelnie, és máris a szeme elé tárulnak a legalapvetőbb információk a termékről, egyebek mellett az összetevők és az átlagos tápérték is.