Sokat alkalmazott sztreccsfólia

Sokat alkalmazott sztreccsfólia
Sztreccsfólia

A szállítmányozás és raktározás egyáltalán nem egyszerű folyamat, ahol minden apróságra külön kell figyelni. Amikor egy raklapra vannak felhelyezve különféle termékek, akkor mozgás megelőzése érdekében a sztreccsfólia alkalmazása javasolt. A termékkel csak néhányszor körültekerjük a dobozokat és máris nagyobb stabilitást biztosítunk ezáltal.

A csomagolástechnikában is sokat használt kiegészítőről van szó, ami nem véletlenül terjedt el széles körben. A sztreccsfólia kézi és gépi kiszerelésben egyaránt kapható. Típustól függően, eltérő lehet a vastagsága és szélessége. Válaszuk ki azt, amelyik leginkább kielégíti az igényeinket. Több hasznos részletre is bukkanhatunk a cadmas.hu oldalon.

Ha gondoskodunk az alapos fedésről, akkor a kültérben is hosszútávon óvja az általa becsomagolt termékeket. Antisztatikus kialakítású, tehát nem töltődik fel elektromossággal, így a szennyeződések sem ragadnak meg rajta olyan könnyedén. A sztreccsfólia külső része tapad, ezért a csomagolt egységeket nem éri semmilyen ragasztóanyag.