A rózsakvarc karkötőből árad a szeretet

A rózsakvarc karkötőből árad a szeretet
Rózsakvarc karkötő

Az emberek egy része szeret a dolgok hátterében kutakodni és mindenből valamilyen szimbólumot, rejtett tartalmat következtetnek ki. A www.ekszercsodak.hu weboldalon tengernyi kiegészítő érhető el, ezek közül az egyik igazán különleges darab a rózsakvarc karkötő.

Visszatérve az előző gondolatra, rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy már a színe is szeretetet, szerelmet sugároz. Éppen ezért, aki kedveli az ásványokat, az igyekszik beszerezni legalább egy darabot ebből a varázslatos darabból. A rózsakvarc karkötő kézzel fűzött bizsu, amit mind a hétköznapokban, mind különleges alkalmakkor viselni lehet.

Ajándéknak is teljesen megfelel, hiszen nem egy tucat-meglepetés, éppen ellenkezőleg, nagyon is személyes, hiszen vonzódást, kötődést sugall.

A rózsakvarc karkötő egyébként fizikai panaszokra is megoldást jelent és szintén párhuzamot lehet felfedezni a tulajdonságaiban, hiszen a szeretet éltető erejét, a szívet gyógyítja. A kőből esszenciát is előállítanak, ami a bőr feszességéért felel, továbbá az égési sebeket is igyekszik eltűntetni.