Repülőgép szimulátor mindenkinek

Repülőgép szimulátor mindenkinek
FlightGear
FlightGear

A repülőgépek, helikopterek vezetése különleges élményekkel szolgál a pilóták számára, azonban a szimulátor segítségével mindenki átélheti a repülő járművek vezetésének élményét. A FlightGear letöltés ingyen lehetséges a felületen.

A projekt olyan szimulátor programot tartalmaz, amelyik különböző repülő járművek vezetését teszi lehetővé, továbbá több repülőtér szimulált változatát tartalmazza. A szimulátor alkalmazása során úgy kell cselekedni, akár egy valós járműnél, így garantált élményekkel szolgál.

A repülés folyamán, akár különböző időjárási körülmények is betölthetőek, amelyek megfelelhetnek az adott nap időjárásának is. A FlightGear letöltés ingyen lehetséges, továbbá lehetőség van multiplayer funkció kihasználására is. Ennek keretében, akár másodpilóták is alkalmazhatóak a repülés során, ami szintén emeli a szimulációs gyakorlat élményét.

A FlightGear letöltés ingyen mindenki számára elérhető. A program számos kiegészítőt biztosít, amelyeket a gyártó honlapján érhetnek el az érdeklődők. A repülés a szimuláció alatt is maradandó élményekkel szolgál, így érdemes kipróbálni.